mobile icon

Nieuws
logo Sophiahuis

praktijk voor fysiotherapie


Sophiahuis

Onze praktijk in Haarlem hebben we bewust huis genoemd omdat we een vriendelijke warme sfeer willen bieden. Waar we u als mens zien mét een probleem in plaats van áls een probleem. Een plek waar u persoonlijke aandacht krijgt en kunt werken aan uw herstel.

Onze fysiotherapeuten stellen zich graag voor:

Hennie van Liemt

Na mijn opleiding fysiotherapie in Bloemendaal in 1979 heb ik steeds opnieuw de breedte opgezocht in de fysiotherapie.

Ik heb me als fysiotherapeut gespecialiseerd in meridiaantherapie, acupunctuur, bindweefselmassage .

 

Ik vind het mooi te zien hoe door de behandeling mensen hun evenwicht hervinden en levenskrachten terugkrijgen waardoor ze verder kunnen in hun leven.

Ik werk op maandag, dinsdag , donderdag ,vrijdag

 

Micha Henker

 

Na mijn opleiding in Duitsland heb ik als fysiotherapeute brede ervaring opgedaan in een academisch ziekenhuis, een gezondheidscentrum, in de psychiatrie, in een  instelling voor kinderen met een beperking en nu in de eerste lijn. In onze praktijk in Schalkwijk heb ik mensen van heel jong tot heel oud onder behandeling.

Ik heb me verdiept in Brügger therapie (houdings- en bewegingstherapie),  cranio-sacraaltherapie, tapen, mobilizing awareness en mindfulness in de fysiotherapie.

Ik werk op woensdag en zaterdag

 

 

 

 

 

*****************************************************************

Verder werken we samen met een aantal kleine praktijken in Schalkwijk/Haarlem-Oost onder de naam fysiolijn Haarlem. Deze samenwerking is tot stand gekomen om sterker te staan in alle ontwikkelingen in de zorgsector.
We hebben niet met alle zorgverzekeraars een contract. Zie berichten. Raadpleeg de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar of u voldoende verzekerd bent voor fysiotherapie. Declaraties handelen wij rechtstreeks af met de zorgverzekeraar. Wij zijn lid KNGF/NVAF.

Terug naar boven